Thursday, June 17, 2010

alexandra agoston

7 comments:

  1. Nem vagy/leszel fenn bloglovin-on?
    Amúgy nagyon szép, és különleges arca van. Az utolsó kép a kedvencem. Chloé boots!!!

    ReplyDelete
  2. még nem nagyon jöttem rá, hogy abban mi a jó :) mármint azon kívül, hogy értesítenek, ha kedvenc blogjaimon post-olnak...?

    ReplyDelete
  3. Azért kérdezem, mert a kedvenc blogjaim közül csak te nem vagy ott, és ezért mindig külön kell téged megnyitni a blogspotról. Egyébként én se értettem mire jó, de aztán rájöttem. Mostmár élni se tudnék nélküle. Egyrészt a kedvencek sávból eltűnt a 80 blog, így átláthatóbb, másrészt csomó új blogra akadtam.

    ReplyDelete
  4. most regisztáltam (addoltam is a blogod), de ezen kívül mit kell csinálni, hogy felvehesse vki a blogomat? azt hittem, bármelyiket fel lehet venni, függetlenül attól, hogy regisztrál-e egy blogger vagy sem...

    ReplyDelete
  5. HHúú, rég volt. De az tuti, hogy a blogodra ki kell rakni az egyik követős ikont. Ezt így: bloglovinba bejelentkezés utén, fent jobboldalon: Account, widgets. Ott kiválasztod, melyik fajta cimkét szeretnéd, h megjelenjen majd a blogodon. Arra rákatt, majd a blogod címét beszúrod. Ezután a cimke megjelenik.

    ReplyDelete
  6. Aztán, Account, my blog, claim blog, megint beszúrod a címét, majd ok.

    ReplyDelete
  7. Ha nem akar engedelmeskedni, akkor ahogy írja, azt a 2 soros kódot, szúrd be bejegyzésként majd tedd közzé. Utána már rendben lesz.

    ReplyDelete