Sunday, October 31, 2010

dilemma

Photobucket

Photobucket

i've bought so many clothes since i've moved to budapest it's embarrassing. but i just can't stop. for me, entering a second hand store or taking a stroll on váci street is like taking me to a pastry shop as a child. (well, i'm still obsessed with pastry or basically anything that contains lots of sugar, so the rest of my money i spend on candy :S you can't help but consume in this city...)
at the moment, i'm eyeing this red pantsuit at a thrift store with the most amazing pleated pants, quite similar to the ones above... if i buy any more clothes i'll be in trouble financially for sure.
(is it normal to choose clothes over food...?)

stockholm street style, street fsn

4 comments:

 1. Teljesen alap! Ahogy Carry is megmondta, amikor New Yorkba jött, inkább megvette a Vogue legújabb számát, és éhezett. Sajnos nálam is előfordul az ilyen. De én imádok enni is (és édességet a legjobban!), így arra is elég sokat költök. :(

  ReplyDelete
 2. sztem is normális. régebben én is inkább éheztem, de divatlapot azt muszáj volt vennem... a ruhákról érdekes módon könnyebben le tudtam mondani, mint az újságokról... valahogy sokszor elég volt az álmodozás, meg hogy tervezhettem.
  :)
  á

  ReplyDelete
 3. Omg I am obsessed with these looks! Especially the top one! xx

  ReplyDelete